Magyarországi Web Konferencia 2006

Helyszín

Szervező

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztály

Szakmai partnerek

W3C MI Weblabor

Infrastruktúra

phpHOST Wish Internet Consulting

A rendezvény helyszíne az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola (Budapest, XIV., Cházár András u. 10.), mely ezen a térképen pontosan azonosítható. A megfelelő útvonal kiválasztásában autósoknak segítségére lehet az utvonalterv.hu. A budapesti tömegközelekedéssel érkezőknek pedig a BKV Útvonal-tervezőt ajánljuk. A különböző járművekkel érkezőknek mi az alábbi tanácsokat tudjuk adni a megközelítéshez.

Megközelítés

Repülővel érkezőknek

Legpraktikusabb a MALÉV "airport minibusz" szolgáltatását igénybe venni. Tömegközlekedéssel a Reptérbusz segítségével lehet eljutni a Kőbánya-Kispest metró végállomásig, ahonnan 3-es metróval a Ferenciek teréig kell utazni. Átszállva a Bosnyák tér felé közlekedő fekete 7-es vagy 73-as buszra Cházár András utcai megállóig (hetedik megálló) kell utazni.

Vonattal érkezőknek

Keleti pályaudvartól:
A Bosnyák tér felé közlekedő fekete 7-es vagy 73-as busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).
Nyugati pályaudvartól:
A Petőfi híd felé közlekedő 4-es vagy 6-os villamossal a Blaha Lujza térig, majd a Bosnyák tér felé közlekedő fekete 7-es vagy 73-as busszal a Cházár András utcai megállóig (negyedik megálló).
Déli pályaudvartól:
Metróval a Keleti pályaudvarig (csak egy irányba lehet elindulni a metróval), majd a Bosnyák tér felé közlekedő fekete 7-es vagy 73-as busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).

Távolsági busszal érkezőknek

Árpád híd autóbusz-állomástól:
A Lágymányosi híd felé közlekedő 1-es villamossal a Thököly útig, majd a Bornemissza tér felé közlekedő 7-es vagy 73-as busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).
Etele tér autóbusz-állomástól:
Az innen induló gyors 7-es busszal a Keleti pályaudvarig, majd onnan az ugyanabból a megállóból induló 7-es vagy 73-as busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).
Népliget autóbusz-állomástól:
A Bécsi út felé közlekedő 1-es villamossal a Thököly útig, majd a Bornemissza tér felé közlekedő 7-es vagy 73-as busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).
Stadion autóbusz-pályaudvartól:
A Stadionoktól induló 75-ös trolibusszal a Dózsa György úti megállóig utazva juthatunk a helyszínre. E trolibusz-megálló menetirány szerint közvetlenül a Cházár András utca és az Ajtósi Dürer sor találkozása után fekszik.
Széna tér autóbusz-állomástól:
A közeli Moszkva térről az Örs vezér tér felé közlekedő 2-es metróval érdemes megközelíteni a Keleti Pályaudvart, onnan pedig a fentiek szerint már ismert az út.

A BKV járműveivel érkezőknek

A 7-es, 73-as és 30-as busz, illetve a 79-es és 75-ös trolibusz rendelkezik a közelben megállóhellyel.

Autóval érkezőknek

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy autóikkal a Felvonulási Téren parkoljanak. A helyszínt a térről indulva a Dózsa György úton tudják megközelíteni. A környező utcákban díjtalan parkolási lehetőség adott, de ez eléggé korlátozott. Részletesebb helyszíni információhoz tekintse meg a térképet.

Képek a helyszínről

Az alábbi képeken a helyszín homlokzata valamint a fekete 7-es és 73-as busz közös Cházár András utcai megállója látható.

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola homlokzata A fekete 7-es és 73-as busz közös Cházár András utcai megállója