Magyarországi Web Konferencia 2006

Hírek

Szervező

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztály

Szakmai partnerek

W3C MI Weblabor

Infrastruktúra

phpHOST Wish Internet Consulting

Elérhetők számos előadás fóliái és fotói valamint a programfüzet

2006. 4. 4. A Magyarországi Web Konferencia 2006 vége óta folyamatosan kerülnek fel a különböző előadások anyagai, mostanra már számos előadótól megkaptuk a fóliákat. Bár a szemlélető élő példák hiányában sok fólia nem ad teljes képet, reméljük a tájékozódásban és a le nem jegyzetelt linkek felkutatásában sokat segíthetnek. A program mindkét nézetében elérhetőek a csillaggal jelölt prezentációkhoz kapcsolódó fóliák.

A rendezvény honlapjára nemrég felkerült a programfüzet képernyőre optimalizált PDF változata is, mely minden cikket tartalmaz. Végül pedig a konferencia fotói Simon Benjamin és Balogh Tibor jóvoltából a galériában megtekinthetőek.

Közzétettük a konferencia időrendi programját

2006. 3. 13. Bár főként a már regisztrált látogatóinknak fontos, akik erről személyre szóló emailt is kapnak, mostantól elérhető a jelentkezők preferenciái alapján összeállított időrendi program.

Megnyílt a konferencia regisztrációja

2006. 2. 28. Pontosan két héttel a program kihirdetése után a mai napon megnyitjuk a részvételhez szükséges regisztráció lehetőséget. Bár a jelentkezési lapon csak két adat kitöltése kötelező, a megfelelő terembeosztás előkészítéséhez a regisztráltak által megadott adatokat szeretnénk alapul venni, hogy elkerüljük a torlódásokat, ezért arra kérünk minden érdeklődőt, hogy szánjon egy kis időt arra, hogy gondosan kitölti az űrlapot.

Megjelentettük a konferencia programját

2006. 2. 14. A mai naptól elérhető a konferencia tematikus programja, mely a tervezett előadásokat főbb témakörök segítségével csoportosítva sorolja fel. Örömünkre a konferencia legfontosabb célkitűzését sikerült teljesíteni a programterv kialakításakor: számos technológia megoldásaiba, ötleteibe nyerhetnek majd betekintést a résztvevők, tanulva mások munkáiból.

A rendezvényen való részvételhez egy ingyenes regisztráció szükséges, melyre később adjuk meg a lehetőséget. RSS csatornánk és hírlevelünk követői mindenképpen első kézből fognak értesülni, amint a regisztráció elindul.

RSS-ben is követhetők a Web Konferencia hírei

2006. 1. 26. A Magyarországi Web Konferencia rendezvénysorozat fontosabb hírei továbbra is követhetőek hírlevelünk segítségével. Azok számára azonban, akiknek az RSS csatornára történő feliratkozás kényelmesebb lehetőséget biztosít, a mai naptól RSS formájában is elérhetővé tettük aktualitásainkat, felhívásainkat, így az érdeklődők semmiről sem maradhatnak le, ami a konferenciát érinti.