Magyarországi Web Konferencia 2007

Helyszín

Szervező

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztály

Szakmai partnerek

W3C MI Weblabor

Infrastruktúra

phpHOST Wish Internet Consulting

A konferencia helyszíne a CEU Konferencia Központ (1106, Budapest, X. kerület, Kerepesi út 87.). A megfelelő útvonal kiválasztásában autósoknak segítségére lehet az utvonalterv.hu. A budapesti tömegközelekedéssel érkezőknek pedig a BKV Útvonal-tervezőt ajánljuk. A különböző járművekkel érkezőknek mi az alábbi tanácsokat tudjuk adni a megközelítéshez.

Repülővel érkezőknek

Legpraktikusabb a MALÉV "airport minibusz" szolgáltatását igénybe venni. Alternatíva tömegközlekedéssel a 200-as (reptéri) busz, amely segítségével el lehet jutni a Kőbánya-Kispest metró végállomásig, ahonnan a 3-es metróval a Deák-térig kell utazni. Átszállva az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróra, majd onnan a piros 44-es vagy piros 44A gyorsbusszal az első megállóig kell utazni.

Vonattal érkezőknek

Keleti pályaudvartól:
Az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróra kell felszállni, majd a végállomásnál a piros 44-es vagy piros 44A gyorsbusszal az első megállóig kell utazni.
Nyugati pályaudvartól:
A Petőfi híd felé közlekedő 4-es vagy 6-os villamossal a Blaha Lujza térig, majd az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróval a végállomásig kell utazni. Ott a piros 44-es vagy piros 44A gyorsbusszal utazva az első megállónál kell leszállni.
Déli pályaudvartól:
A 2-es metróval az Örs Vezér téri végállomásig kell menni (csak egy irányba lehet elindulni a metróval), majd a piros 44-es vagy piros 44A gyorsbusszal utazva az első megállónál kell leszállni.
CEU Konferencia Központ

Távolsági busszal érkezőknek

Árpád híd autóbusz-állomástól:
A 3-es metróval a Deák-térig kell utazni. Átszállva az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróra, majd onnan a piros 44-es vagy piros 44A gyorsbusszal az első megállóig kell utazni.
Etele tér autóbusz-állomástól:
Az innen induló gyors 7-es busszal a Keleti pályaudvarig, majd onnan az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróval kell utazni. Végül a piros 44-es vagy piros 44A gyorsbusszal utazva az első megállónál kell leszállni.
Népliget autóbusz-állomástól:
Az 1A (Népliget felé közlekedő) villamossal vagy az 1-es (Lágymányosi híd felé közlekedő) villamossal a Stadionok megállóig utazva át kell szállni az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróra. Annak végállomásán leszállva a piros 44-es vagy piros 44A gyorsbusszal utazva az első megállóig kell utazni.
Stadion autóbusz-pályaudvartól:
Az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróval kell utazni, majd a piros 44-es vagy piros 44A gyorsbusszal utazva az első megállónál kell leszállni.
Széna tér autóbusz-állomástól:
A közeli Moszkva térről az Örs vezér tér felé közlekedő 2-es metróval el kell menni a végállomásig, onnan pedig a 44-es vagy 44A gyorsbusszal az első megállóig utazva kell leszállni.

Autóval érkezőknek

A konferencia központnak saját fizető parkolója van, a környező utcákban pedig ingyenes parkolási lethetőség adott. A helyszín a Keleti Pályaudvarnál a Rákóczi út folytatásaként kezdődő Kerepesi úton található, így a pályaudvartól egyenes út vezet a konferenciára.

Interaktív térkép