Magyarországi Web Konferencia 2007

Hírek

Szervező

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztály

Szakmai partnerek

W3C MI Weblabor

Infrastruktúra

phpHOST Wish Internet Consulting

Közzétettük a Magyarországi Web Konferencia 2007 időrendi programját

2007. 3. 9. A mai naptól elérhető a konferencia tervezett időrendi programja, amelyet az eddig jelentkezett több száz résztvevő érdeklődési adatai alapján állítottunk össze. Reméljük a lehető legtöbben ki tudják majd az őket leginkább érdeklő előadásokat választani a listából, anélkül, hogy időpont ütközés alakulna ki.

Elindult a Magyarországi Web Konferencia 2007 résztvevői regisztrációja

2007. 2. 28. Ezúton tudatjuk minden érdeklődővel, hogy ma estétől megnyitottuk a konferencia regisztrációs oldalát, azaz a rendezvényen való részvételhez szükséges ingyenes jelentkezés immár elvégezhető. A regisztráció mellett szokás szerint a leendő résztvevők véleményét kérjük ki az előadások várható népszerűségével kapcsolatban, hogy a terembeosztást minél könnyebben el tudjuk végezni. Számítunk minél több regisztráló hozzájárulására, hogy az előadások elosztása a lehető legoptimálisabb legyen.

Aki úgy gondolja, hogy másokkal is szívesen megosztaná a konferencia hírét, a támogatóknak szóló oldalunkon szöveges link, kis kép és reklámcsík mintákat talál, amelyeket oldalára helyezve népszerűsítheti a rendezvényt.

Nyilvános a Magyarországi Web Konferencia 2007 programja

2007. 2. 21. Örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól elérhető a rendezvény tematikus programja. A felkért és jelentkezett előadók idén is széles szakmai spektrumot ölelnek fel. Új témakörként jelenik meg a SOA és természetesen a legújabb interaktív kliens oldali megoldások mellett a szerver oldali témákról is bőven szó esik. Konferenciánkon újdonság a W3C Magyar Iroda által szervezett szekció, melynek keretében a W3C tevékenységéhez szorosan kapcsolódó előadásokat láthatnak az érdeklődők. Helyet kapott idén két angol nyelvű előadás is, melyeket külföldi vendégelőadóink fognak bemutatni.

A konferencián való részvételhez elengedhetetlen regisztrációt ugyan még nem nyitottuk meg, bárki azonnal értesülhet ennek indulásáról, ha feliratkozik hírlevelünkre, vagy rendszeresen olvassa RSS csatornánkat. Aki úgy gondolja, hogy másokkal is szívesen megosztaná a konferencia hírét, a támogatóknak szóló oldalunkon szöveges link, kis kép és reklámcsík mintákat talál, amelyeket oldalára helyezve népszerűsítheti a rendezvényt.

Elindult a Web Compo 2007 jelentkezés

2007. 1. 25. Egy év szünet után újra elindult a Web Konferencia keretein belül a méltán közkedvelt programozói megmérettetés, a Web Compo 2007. Az idei versenyen kicsit megváltoztak a feltételek: megszűnt az eddigi 5K-s méretkorlát és két kategóriában várjuk a pályaműveket: kliensoldali alkalmazások (Javascript, AJAX, Flash) és böngészőkiegészítők (valamint user script, bookmarklet).

A konferencia W3C-szekciója előadók jelentkezését várja

2007. 1. 11. Felhívjuk a figyelmet, hogy a W3C Magyar Iroda által indított „W3C-technológiák használata a webes világban” témájú W3C-szekcióba való jelentkezés feltételeiről és a szekcióról szóló információkról az Iroda W3C-szekció oldalán lehet tájékozódni. Az ebben a szekcióban való előadói részvétel lehetősége még nyitott a jelentkezők számára.

Bejelentjük a Magyarországi Web Konferencia 2007-et

2006. 12. 2. Örömmel jelentjük be, hogy 2007-ben megrendezzük a Magyarországi Web Konferencia 2007 elnevezésű rendezvényt. A szervezéshez előadók és támogatók jelentkezését várjuk! A konferencia fontosabb hírei a rendezvénysorozat korábbi állomásaihoz hasonlóan továbbra is követhetőek hírlevelünk segítségével vagy RSS formájában.