Helyszín

A konferencia helyszíne az Óbudai Egyetem Bécsi úti főépülete (1034 Budapest, Bécsi út 96/B). A legoptimálisabb útvonal kiválasztásában segítségére lehet a Google Maps, melynek segítségével több lehetőség közül is választhat. A budapesti tömegközlekedéssel érkezők számára is ezt ajánljuk, hisz ugyanazokból az adatokból dolgozik, mint a Budapesti Közlekedési Központ utazástervező alkalmazása. Támpontként a következő útvonal lehetőségekkel segítjük a problémamentes megközelítést.

A 200E (reptéri) busz segítségével el lehet jutni a Kőbánya-Kispest metróvégállomásig, ahonnan a 3-as metróval a Kálvin tér megállóig kell utazni. Átszállva az Óbuda Bogdáni útig közlekedő 9-es autóbuszra a Tímár utcáig kell utazni.

Keleti pályaudvartól:

A Déli pályaudvar felé közlekedő 2-es metróra kell felszállni, majd a Batthyány tér HÉV-állomásnál a 109-es autóbusszal a Tímár utca megállóig és onnan gyalog, vagy a 17-es vagy 19-es villamossal a Katinyi mártírok parkja megállóig kell utazni.

Nyugati pályaudvartól:

9-es autóbusszal a Tímár utca megállóig kell utazni.

A környező utcákban ingyenes parkolási lehetőség adott.

Az egyetem jó megközelíthetőséggel rendelkezik a kerékpárral érkezőknek. A teljes budapesti kerékpárhálózat megtekinthető a kerekparos.com címen, ideális megközelítési útvonalhoz pedig a utvonalterv.hu biciklis útvonaltervezőjét ajánljuk. A kerékpárok tárolására az épület előtti kerékpártárolókban biztosít lehetőséget az egyetem.