Helyszín

A konferencia helyszíne a Óbudai Egyetem (1034 Budapest, Bécsi út 96/B.). A megfelelő útvonal kiválasztásában autósoknak segítségére lehet az utvonalterv.hu. A budapesti tömegközlekedéssel érkezőknek pedig a BKV Útvonal-tervezőt ajánljuk. A különböző járművekkel érkezőknek mi az alábbi tanácsokat tudjuk adni a megközelítéshez.

Repülővel érkezőknek

A 200E (reptéri) busz segítségével el lehet jutni a Kőbánya-Kispest metró végállomásig, ahonnan a 3-es metróval a Kálvin tér megállóig kell utazni. Átszállva az Óbuda Bogdáni útig közlekedő 9-es autóbuszra a Nagyszombat utcáig kell utazni.

Vonattal érkezőknek

Keleti pályaudvartól:
A Déli pályaudvar felé közlekedő 2-es metróra kell felszállni, majd a Batthyány tér H állomásnál a 206-as vagy 160-as autóbusszal a Katinyi mártírok parkja megállóig kell utazni.
Nyugati pályaudvartól:
9-es autóbusszal a Nagyszombat utca megállóig kell utazni
Déli pályaudvartól:
Az Örs vezér tere felé közlekedő 2-es metróra kell felszállni, majd a Batthyány tér állomásnál a 206-as vagy 160-as autóbusszal a Katinyi mártírok parkja megállóig kell utazni.

Óbudai Egyetem

Távolsági busszal érkezőknek

Árpád híd autóbusz-állomástól:
A 34-es autóbusszal, Békásmegyer, Újmegyeri tér felé a Raktár utca megállóig, majd a 86-os autóbusszal Óbuda, Bogdáni út felé a Tímár utca megállóig.
Etele tér autóbusz-állomástól:
Az innen induló 4-es Metróval, Kálvin térig, majd a 9-es autóbusszal Bogdáni út felé a Nagyszombat utcáig kell utazni.
Népliget autóbusz-állomástól:
A 3-as metróval Újpest-Központ felé az Kálvin tér megállóig, majd a 9-es autóbusszal Bogdáni út felé a Nagyszombat utcáig kell utazni.
Stadion autóbusz-pályaudvartól:
Az Déli pályaudvar felé közlekedő 2-es metróval kell utazni a Batthyány tér megállóig, majd a 206-as vagy 160-as autóbusszal a Katinyi mártírok parkja megállóig kell utazni.
Széna tér autóbusz-állomástól:
Az Örs vezér tere felé közlekedő 2-es metróra kell felszállni, majd a Batthyány tér állomásnál a 206-as vagy 160-as autóbusszal a Katinyi mártírok parkja megállóig kell utazni.

Autóval érkezőknek

A környező utcákban ingyenes parkolási lehetőség adott.

Kerékpárral érkezőknek

Az Egyetem jó megközelíthetőséggel rendelkezik a kerékpárral érkezőknek. A teljes budapesti kerékpár hálózat megtekinthető a http://www.kerekparos.com/ címen, ideális megközelítési útvonalhoz pedig a http://www.utvonalterv.hu/ biciklis útvonaltervezőjét ajánljuk. A kerékpárok tárolására az épület előtti kerékpártárolókban biztosít lehetőséget a Egyetem.

Interaktív térkép