Helyszín

A konferencia helyszíne a CEU Konferencia Központ (1106 Budapest, Kerepesi út 87.). A megfelelő útvonal kiválasztásában autósoknak segítségére lehet az utvonalterv.hu. A budapesti tömegközlekedéssel érkezőknek pedig a BKV Útvonal-tervezőt ajánljuk. A különböző járművekkel érkezőknek mi az alábbi tanácsokat tudjuk adni a megközelítéshez.

Repülővel érkezőknek

Legpraktikusabb a MALÉV "airport minibusz" szolgáltatását igénybe venni. Alternatíva tömegközlekedéssel a 200E (reptéri) busz, amely segítségével el lehet jutni a Kőbánya-Kispest metró végállomásig, ahonnan a 3-es metróval a Deák-térig kell utazni. Átszállva az Örs vezér tere felé közlekedő 2-es metróra, majd onnan a 44-es vagy 45-ös busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig kell utazni.

Vonattal érkezőknek

Keleti pályaudvartól:
Az Örs vezér tere felé közlekedő 2-es metróra kell felszállni, majd a végállomásnál a 44-es vagy 45-ös busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig kell utazni.
Nyugati pályaudvartól:
A Petőfi híd felé közlekedő 4-es vagy 6-os villamossal a Blaha Lujza térig, majd az Örs vezér tere felé közlekedő 2-es metróval a végállomásig kell utazni. Ott a 44-es vagy 45-ös busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig kell utazni.
Déli pályaudvartól:
A 2-es metróval az Örs vezér téri végállomásig kell menni (csak egy irányba lehet elindulni a metróval), majd a 44-es vagy 45-ös busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig kell utazni.

CEU Konferencia Központ

Távolsági busszal érkezőknek

Árpád híd autóbusz-állomástól:
A 3-es metróval a Deák-térig kell utazni. Átszállva az Örs vezér tere felé közlekedő 2-es metróra, majd onnan a 44-es vagy 45-ös busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig kell utazni.
Etele tér autóbusz-állomástól:
Az innen induló gyors 7-es busszal a Keleti pályaudvarig, majd onnan az Örs vezér tere felé közlekedő 2-es metróval kell utazni. Végül a 44-es vagy 45-ös busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig kell utazni.
Népliget autóbusz-állomástól:
Az 1A (Népliget felé közlekedő) villamossal vagy az 1-es (Lágymányosi híd felé közlekedő) villamossal a Stadionok megállóig utazva át kell szállni az Örs vezér tere felé közlekedő 2-es metróra. Annak végállomásán leszállva a 44-es vagy 45-ös busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig kell utazni.
Stadion autóbusz-pályaudvartól:
Az Örs vezér tere felé közlekedő 2-es metróval kell utazni, majd a 44-es vagy 45-ös busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig kell utazni.
Széna tér autóbusz-állomástól:
A közeli Moszkva térről az Örs vezér tér felé közlekedő 2-es metróval el kell menni a végállomásig, onnan pedig a 44-es vagy 45-ös busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig kell utazni.

Autóval érkezőknek

A konferencia központnak saját fizető parkolója van, a környező utcákban pedig ingyenes parkolási lehetőség adott. A helyszín a Keleti Pályaudvarnál a Rákóczi út folytatásaként kezdődő Kerepesi úton található, így a pályaudvartól egyenes út vezet a konferenciára.

Kerékpárral érkezőknek

A konferencia központ jó megközelíthetőséggel rendelkezik a kerékpárral érkezőknek, a helyszín előtt kerékpárút vezet el. A teljes budapesti kerékpár hálózat megtekinthető a http://www.bringaut.fw.hu/ címen, ideális megközelítési útvonalhoz pedig a http://www.utvonalterv.hu/ biciklis útvonaltervezőjét ajánljuk. A kerékpárok tárolására az épületen belül a csomagszobában biztosít lehetőséget a konferencia központ. A helyiség kulccsal zárt, a kulcs a recepción kérhető el.

Interaktív térkép